WK-INLINE in ARNHEM

Nog nooit was het WK Inline-skaten in Nederland. Zowel op de piste, op de weg als bij de Freestyle onderdelen gaan de wereldwijde kampioenen met elkaar dé strijd aan. Niet alleen de broers Ronald en Michel Mulder kijken uit naar het WK in eigen land, alle internationale rijders verheugen zich op de eerste week van juli.

Provincie Gelderland vormt het decor voor de strijd op wielen. In Heerde wordt van 1 tot en met 3 juli geracet op één van de snelste en mooiste pistes van heel de wereld. Het centrum van Arnhem vormt de arena voor de weg- en freestyle onderdelen van 5 tot en met 8 juli.

Met uitzinnig publiek, entertainment rond de races en een afwisselend side events programma vormen deze gecombineerde WK's een uniek evenement op de internationale kalender.

Voor de website voor het WK Freestyle-skaten, klik  hier.

Contact
Neem voor sponsoraanvragen, persverzoeken en algemene informatie contact op met organisator TIG Sports.

Tevens is er voor iedereen de mogelijkheid om deel te nemen aan onderstaand:

8 Juli naar de Wereld Kampioenschappen in Arnhem?Skeeler met onze toertocht mee naar de WK in ArnhemIedereen kan meedoen, deelname is gratisDaarna nog meedoen aan de recreatieve marathon op het WK-parcoursSNH zorgt dan voor € 5,= retour van je inschrijfgeldAlles op een rij:Start: 8 juli 2018, 9.00 uur in Nijmegen, Van Schaeck Mathonsingel (tegenover NS station)Deelname: GratisAfstand: 20 km (in groep)Naar: Arnhem (er is een bewaakt bagagedepot ter plekke)Wedstrijd: 10.00 uur Start WK marathon voor dames11.30 uur Start WK marathon voor herenRecreatief: 15:00 uur Voor iedereen gelegenheid om op hetzelfde parcours deze WK marathon te skeelerenmet My Laps tijdregistratie. De ronden zijn 7 km.Inschrijven alleen via: www.wkinlineskaten.nl (vroegboek korting vóór 1 juni)Informatie: heroelofs@gmail.comDeelnemende verenigingen:Venlo: www.skateverenigingvenlo.nlStevensbeek: www.svs-stevensbeek.nlOss: www.scoss.nlHeumen: www.snh-heumen.nlNijmegen: www.lacustris.ruhosting.nlNijmegen: www.nijmeegseschaatsvereniging.nlAngeren: www.ijsvogels.comDodewaard: www.dijc.nlArnhem: www.stgrijnijssel.nlGoch-Kleve: www.skate-on.net