Schaatswedstrijden - Algemeen

Naast de wekelijkse schaatslessen is het enorm leuk om dat wat je hebt geleerd in de praktijk te brengen door deel te nemen aan échte schaatswedstrijden. Zelfs de kleinste jeugd kan al met onze schaatswedstrijden mee doen!

Deelnemen is natuurlijk véél belangrijker dan winnen. En het gaat vooral om je eigen tijd. Je zult zien dat, omdat je tijdens de lessen veel leert, je regelmatig je eigen PR zult verbeteren! Per afstand wordt je tijd officieel gemeten en geregistreerd bij de KNSB.

Bij alle wedstrijden is er van STG Rijn IJssel altijd iemand aanwezig als begeleider en aanspreekpunt. Hiernaast doen er veel schaatsvrienden en -vriendinnen mee die je al van de schaatslessen zult kennen.

De schaatswedstrijden worden altijd gehouden in het Triavium en georganiseerd door STG Rijn IJssel zelf (in samenwerking met Schaats-, Skeeler- en Inlineskateclub Oss (SCOSS)) óf door de Baanvereniging Gelderse Poort (BGP).

De BGP is een overkoepelende vereniging, bestemd voor alle schaatsverenigingen die actief zijn in het Triavium in Nijmegen. De BGP richt zich op verenigingsoverstijgende activiteiten, waaronder het organiseren van langebaanwedstrijden. Voor meer info, zie https://www.bgpnijmegen.nl/.

STG Rijn IJssel én BGP organiseren de volgende soorten wedstrijden:

Bij alle BGP wedstrijden worden alle tijden officieel bijgehouden en geregistreerd. Je kunt ze tijdens de wedstrijd live zien én achteraf altijd terugvinden. Kijk hiervoor op onderstaande websites.

http://live.schaatsen.nl Tijdens de BGP wedstrijden zijn hier de tijden van alle ritten live te volgen.
https://speedskatingresults.com Achteraf kun je hier al jouw officiële tijden terugvinden.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht bij:

Chiel Bleumink

Email: leihc.[antispam].@stgrijnijssel.nl

 
Was deze informatie nuttig?


           

 

STG Rijn-IJssel

Marasingel 251
6846DX   ARNHEM   
Nederland
 
 
 
 
 

STG Rijn-IJssel

Marasingel 251
6846DX   ARNHEM   
Nederland